| Cevaplarım siliniyor..! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| Konu: Cevaplarım siliniyor..! Paz Mayıs 03, 2009 7:12 pm | |
| Sitede ki konulara verdiğim cevapların bazıları siliniyor.Ve siteye getirdiğim bir kaç arkadaşında mesajı silinmiş bulunuyor.Sitede bu durumdan memnun değilim.Saygısızlığa girer.Admin veya Moderatör yapıyorsa bunu,lütfen bu saygısızlığı yapmasın!Site Admininide uyarmama rağmen hala böyle şeyler oluyor.İşin acayip kısmı Moderatör olup konulara ve cevaplarda bir oynama yetkim olmamasıdır.Aksi taktirde Moderatör olmama rağmen böyle bana karşı saygısızlık yapılacaksa sitede Modluğumun alınmasını ayrıca üyeliğimin silinmesini istiyorum... | |
|
| |
SiyaH..♫ Üye
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Ptsi Mayıs 04, 2009 3:29 pm | |
| edıttenmı bahsedıyon sıdede saten bı tanne mod vr glba s modların daha yetkısı yokk s modlar yabaazlar da bı sorun nede nıyle yetkımız yok yaban bulunur ve banlanınılır..! | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Ptsi Mayıs 04, 2009 3:33 pm | |
| Bu konuyu sen bana söylemiştin ve bende bu konuyu hallettiğimizi sanıyordum ama yine acıldıysa cevabını verelim...
1-Senin actıgın hangi konu veya hangi yazdığın mesaj silindi..? 2-Getirdiğiniz arkadaşlarınızın hal ve davranışları yüzünden o mesajlarının silinmesi bunuda senle konuşmuştuk 3-Mod arkadaşlarımızın görevleri var ve görev yerleri belli ama süper modları her alanda nasıl yeti vereceğimi bilmediğim ve bilen birisni bulamadağım icin bu kadar geçikti. 4-Her seferinde modluğum alınsın veya üyeliğim silinsin gibi kelimeler sarfediyorsun senn icin steden gitmek küçük bi hata olmasın. | |
|
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| |
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Ptsi Mayıs 04, 2009 3:47 pm | |
| Evet söylemiştim.Konuyuda halletmiştik.Fakat bu konuyu halletme meselesinden sonra bu olay tekrar başıma geldi.Msnde olmadığın içinde söyleyemedim.2 kişi getirdim siteye,fakat sitede cevapları silinmiş.Olay burdada bitmiyor.Daha önce yanlış hatırlamıyorsam 2 kerede olayı konuştuk.Ancak hala cevaplarım siliniyor.Ben kötü,küfür,hakaret vs.. site kuralı dışına çıkmadım,çıkmamda.Üstteki yorumda belirttiğim gibi internetten uzak birisi değilim.Yukarıdaki sorularına gelince..
1.Benim açtığım konularımın silinmesi veya cevaplarımın silinmesi hakkında evet sana bilgi verdim.Fakat hangi konu olduğunu şu anda hatırlamıyorum.Fakat cevaplarımın %20'si şeklinde silindiğini kesin biliyorum.. 2.Getirdiğim üyelerin bi davranışını görmedim ki siteyede girdikleri yok sadece 2 yorum yazdıklarını gördüm ondada bi sakınca olacağını sanmıyorum.Varsa ne haddime.. 3.Eğer modluğun yörengelerini nasıl verileceğini bilmiyorsan vermemen tercihimdir... 4.Her seferinde dile getirmem benim için küçük bir hata değil,sizin için bir hata olacağını sanıyorum.Tabi dostluuğumuza yansımaz diye umuyorum.. | |
|
| |
SiyaH..♫ Üye
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Ptsi Mayıs 04, 2009 7:28 pm | |
| Bi Kanıt Gosterırımsınz...! | |
|
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Ptsi Mayıs 04, 2009 8:00 pm | |
| - hasret*özgür demiş ki:
- Bi Kanıt Gosterırımsınz...!
Kanıt nasıl gösterebilirim.Silindi diyorum.Fakat Benim Köşem kategorisinde ki konuma bakabilirsiniz.Orda bazı cevaplarım silinmiştir.. | |
|
| |
*..poFuduk..* Bannlı
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 1:58 pm | |
| neden inanaLım ki sana beLki yaLan söyLüyosun | |
|
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 2:09 pm | |
| - AşKiToM*qÖkÇe demiş ki:
- neden inanaLım ki sana beLki yaLan söyLüyosun
Evet ben manyağım yalan söylüyorum cevaplarım siliniyor diye.Siteye yalan borcum yok!Eğer yalancılıkla suçlanacaksam sitenin yüzüne bile bakmam.Dediğim gibi yukarıdaki yorumları okuyun.Ondan sonra beni yalancılıkla suçlayın.Yukarıdaki yorumlarımın sonuna kadar da arkasındayım.Durduk yere polemik yaratmam!Eğer burda şikayet bölümü varsa herkes inanır.İnanmalıda.Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım.Eğer inanmazsan inanma.Sana inandırmaya çalışmıyorum.Dediğim gibi yorumlarım siliniyor diyorum.Nasıl kanıt gösterebilirim?Varsa bu işin çözümü buyursun çok bilmişlik asıl şimdi taslasın..! | |
|
| |
SiyaH..♫ Üye
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 2:21 pm | |
| anlamadıgımda neden sılınıyor argo bı kelıme hakaret bısı yokk arkadaslar yetkılıler bundan sonra edıtledıgınız yerlere nıckınıcı yazınız..! | |
|
| |
Admin Admin
| |
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| |
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 2:35 pm | |
| Sanırım çok uzun savundum YALANLARIMI.. | |
|
| |
*..poFuduk..* Bannlı
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 2:40 pm | |
| eet cnm fLood da yapma!!! | |
|
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 2:49 pm | |
- eet cnm fLood da yapma!!!
Öncelikle ben senin abin yaşındayım bu bir.İkincisi bana site işlerini anlatma.Üçüncüsü sana yalan borcum mu var?.Dördüncüsü nasıl istersen öyle konuş umrumda değil.Saygılıyım görüşüne.. | |
|
| |
*..poFuduk..* Bannlı
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 2:51 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 2:53 pm | |
| Yok uzun değiL burada sen kendini savunDun ve ben sana hak veriyoRum ve yorumlarını ben değiştirdiğimi veya sildiğimi hatırlıyorum ama o kadar fazla bi değişiklik yabıldığınıda zannetmiyorum mesela hasret özgür adlı üyeeee demişki üye röportjları bölümünde bence demiş herkes kendine sayfa acsın ordan sorular soralım bende yok öyle olmasın bu byle olur sonra denerizz dedim ve o mesajın artık orda kalmasının anlamı yok belirlendikden sonra ben onu siliyorum sended hatırladıım kadarıyla buna benzzer bir olay olmuştu yağ cekme falanda olsaaa söylenmez.. | |
|
| |
*..poFuduk..* Bannlı
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 2:58 pm | |
| tmm bn kendi adıma özür diLerim umarım ki affeder | |
|
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| |
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 3:04 pm | |
- tmm bn kendi adıma özür diLerim umarım ki affeder
Estafurullah kimseye küsmedim affedecek bişeyde yapmadım.Beni üzen şey yalancılıkla suçlanmak.Sonuçta burası Şikayet bölümü.Şikayet edemeyeceksem ne anlamı varki?Değil mi ama..? | |
|
| |
*..poFuduk..* Bannlı
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 3:09 pm | |
| offff yine fLood yaptın yaa:D:D:D | |
|
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| |
| |
*..poFuduk..* Bannlı
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 6:53 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Cevaplarım siliniyor..! Salı Mayıs 05, 2009 9:28 pm | |
| Evet arkadaşLar sounumuz çözüLdüğüne qöRe çözüLmüş soRunLar böLümüne yoLLuyoRum..! | |
|
| |
đคη∂ick™ √iЪє Üye
| |
| |
| Cevaplarım siliniyor..! | |
|